di luhur 20 taun ngalaman nyieun mesin lathe di kiduleun china

Kompresor

pondok Pedaran:

jéntré produk

Tags produk

compressor for 70L

1.POWER SUPPIYAC 220±10%

2.POWER:1300W

3.AIR TANK VOLUME:70L

4.EXHAUST VOLUME:130L/min

Kirim pesen anjeun ka kami:

panalungtikan AYEUNA
panalungtikan AYEUNA