di luhur 20 taun ngalaman nyieun mesin lathe di kiduleun china

500mm ayun leuwih lathe manual ranjang –1000mm panjangna machining

pondok Pedaran:

Main performance(CN-6150B-1000)
1. Machining panjangna nepi ka 1000mm
2. Ngayun leuwih ranjang diaméterna 500mm
3. Casting basa jeung 2 buah kalawan ranjang digawé
4. diaméterna bore Spindle nyaeta 82mm
5. Roundness error is not exceeding 0.01mm
6. Cylindricity error is not exceeding 100mm
7. Ukuran Panjang teu exceeding 0.01mm
8. Surfaceness(kaluar) teu exceeding 25um
9. Desain Anyar pikeun pindah gancang pikeun Z sumbu.
10. mesin geus precision tinggi, noise low, rigidity alus, gaya anyar, jsb

 

jéntré produk

Tags produk

Guangzhou South CNC Lathe Machine Tool Company Limited

Export company: ZHONGSHAN SAQIANG jeung impor ékspor dagang CO., LTD

CN6150B/1000 manual Lathe

Main performance(CN-6150B-1000)
1. Machining panjangna nepi ka 1000mm
2. Ngayun leuwih ranjang diaméterna 500mm
3. Casting basa jeung 2 buah kalawan ranjang digawé
4. diaméterna bore Spindle nyaeta 82mm
5. Roundness error is not exceeding 0.01mm
6. Cylindricity error is not exceeding 100mm
7. Ukuran Panjang teu exceeding 0.01mm
8. Surfaceness(kaluar) teu exceeding 25um
9. Desain Anyar pikeun pindah gancang pikeun Z sumbu.
10. mesin geus precision tinggi, noise low, rigidity alus, gaya anyar, jsb

Main spésifikasi

model CN6150B
Main spésifikasi jangkungna puseur Spindle 250 mm
Ayun leuwih ranjang 500mm
Max. panjang sapotong karya 1000 mm
Parabot ngarambat kana Z-sumbu 1000 mm
max. diaméterna machining on pamawa alat 300 mm
Bar bahan diaméterna 80mm
Spindle diaméterna bore Spindle F82
Taper of bore spindle f90 / 1:2
Lingkup speed Spindle 9~ 1600 r / mnt , 24 kelas boh rotations
parabot supporter Max. perjalanan X-sumbu tina parabot supporter 360 mm
Max. perjalanan ti parabot supporter leutik 145 mm
precision on Z sumbu 1 mm / hambalan. 300 mm / r
Precision on X sumbu 0.05 mm / hambalan. 5 mm / r
precsion on supporter alat leutik 0.05 mm / hambalan 5 mm / r
Rotasi rentang sudut on turret 1° / hambalan
jangkungna Center ka sisi supporter Approx-28 mm
Dimensi alat(H x W) 25 mm × 25 mm
Eupan laju pikeun Z sumbu 0.028~ 6,43 mm / r 93 sasmita
Laju eupan keur X sumbu 0.012~ 2,73 mm / r 93 kelas
Tailstock Taper of tailstock leungeun baju MT5
perjalanan Max of tailstock leungeun baju 150 mm
perjalanan Max of tailstock on X sumbu ± 15 mm
screw Thread Threads métrik pitches 0.5~ 224 48 sasmita
Threads pitches inci 72~ 1/8 t / dina 48 sasmita
Threads Modulo pitches 0.5~ 112 mm 42 sasmita
Threads pitches diametral 56~ 1/4 DP 45 sasmita
motor motor utama 7.5 KW
Main speed motor 50Hz 1500 r / mnt
Cooler pompa motor 90W
dimension sakabéh(L x W x H) 1000 mm 2625× 1077 × 1315 mm
Beurat bersih 2250 kg
sabuk Main drive sabuk spésifikasi B-2260 mm

baku precision

kamanunggalan:mm

item inspeksi baku Cina baku pabrik
precision Machining IT8 IT8
Precision of machining sapotong karya roundness 0.007mm 0.006mm
Precision of machining sapotong karya cylindricity 0.015mm / Ф300mm 0.013mm / Ф200mm
Karya Machining sapotong surfaceness Ra3.2μm Ra2.8μm
Karya Machining sapotong planeness 0.02mm / 300mm 0.018mm / 300mm

asesoris baku konfigurasi

nami spésifikasi merek nyarios
motor utama 7.5 KW Tilu-fase motor Asynchronous Didamel di Cina
bearing Spindle precision grade5 Didamel di Cina
X -axis bola screw Didamel di Cina
jeung- sumbu bola screw
Amrik manual 3 Rahang Amrik 250mm Didamel di Cina
komponén listrik Didamel di Cina

asesoris baku:

teu. nami spésifikasi QTY
1 Hiji set tina cahaya 1 kumpulan
2 sistim cooling 1 kumpulan
3 3 rahang Amrik 250 1 kumpulan
4 3 Rahang plat Amrik transit f250 1 kumpulan
5 Tailstock MT5 2 kumpulan
6 Tailstock quill 1 : 20/M.T5 1 kumpulan
7 sirah spanner ganda 10× 12 S91-1 1 kumpulan
8 sirah spanner ganda 14× 17 S91-1 1 kumpulan
9 sirah spanner ganda 19× 22 S91-1 1 kumpulan
10 sirah spanner ganda 27× 30 S91-1 1 kumpulan
11 Pasagi kotak spanner 22 S92-3 1 kumpulan
12 Slotted nut single-tungtung spanner 45-52 S93-1 1 kumpulan
13 Slotted nut single-tungtung spanner 115-130 S93-1 1 kumpulan
14 Slotted nut single-tungtung spanner 145-160 S93-1 1 kumpulan
15 jero sagi genep spanner 5 S91-7 1 kumpulan
16 jero sagi genep spanner 6 S91-7 1 kumpulan
17 jero sagi genep spanner 8 S91-7 1 kumpulan
18 jero sagi genep spanner 10 S91-7 1 kumpulan
19 jero sagi genep spanner 12 S91-7 1 kumpulan
20 obeng 150 1 kumpulan
21 gun minyak YQ100 1 kumpulan
22 suku baud M16 × 400;GB799-76 6 kumpulan
23 kacang M16;GB52-76 6 kumpulan
24 Washer 16;GB97-76 6 kumpulan
25 segitiga sabuk 40 runtuyan manual B2260 (89 ") 4 kumpulan
50 runtuyan manual B2330 (92 ") 4 kumpulan
26 robah gear Z = 84 (pikeun 50 mesin runtuyan) 1
27 robah gear Z = 69 (keur 40 mesin runtuyan) 1
28 robah gear Z = 56;60 1
29 robah gear Z = 57 1

titimangsa teknis:

1. manual mesin pamaké 1 kumpulan
2. sertifikasi mesin 1 kumpulan
3. Daptar bungkusan 1 kumpulan

Kirim pesen anjeun ka kami:

panalungtikan AYEUNA
panalungtikan AYEUNA