di luhur 20 taun ngalaman nyieun mesin lathe di kiduleun china

500mm ayun leuwih ranjang CNC lathe –350mm panjangna machining

pondok Pedaran:

Main performance(CN-X46)
1. Ayun dina diameter lathe lathe 500mm
2. Lathe bed slope is 45 gelar
3. Dasar sapotong casting sareng ranjang miring
4. panjangna ngolah(ngahasilkeun cuk diri)350mm
5. panjangna ngolah(cuk hidrolik) 300mm
6. Kasalahan bunderan henteu langkung ti 0,003mm,
7. Sumbu sekrup Z sumbu henteu langkung ti 0,01mm
8. X sumbu screw backlash henteu langkung ti 0,01mm
9. Bola sekrup sareng rel lead guide sareng pelumasan anu dipaksa
10. Dasar alat mesin nyaéta optimasi anu dirancang dina analisis unsur terhingga.
11. Mesin gaduh kinerja anu saé presisi tinggi, noise low, gaya anyar, jsb

jéntré produk

Tags produk

500mm ayun leuwih ranjang CNC lathe –350mm panjangna machining

Main performance(CN-X46)
1. Ayun dina diameter lathe lathe 500mm
2. Lathe bed slope is 45 gelar
3. Dasar sapotong casting sareng ranjang miring
4. panjangna ngolah(ngahasilkeun cuk diri)350mm
5. panjangna ngolah(cuk hidrolik) 300mm
6. Kasalahan bunderan henteu langkung ti 0,003mm,
7. Sumbu sekrup Z sumbu henteu langkung ti 0,01mm
8. X sumbu screw backlash henteu langkung ti 0,01mm
9. Bola sekrup sareng rel lead guide sareng pelumasan anu dipaksa
10. Dasar alat mesin nyaéta optimasi anu dirancang dina analisis unsur terhingga.
11. Mesin gaduh kinerja anu saé presisi tinggi, noise low, gaya anyar, jsb

Main spésifikasi

Modél bubut CN-X46
Spésifikasi utama Max. ayun diam. leuwih bubut 500mm
Lamping bed Lathe 45 gelar
Kisaran pamrosésan Max. diameter. ngolah ngaliwatan bubut 480mm
Max. pangeboran diam.(as jeung leungeun baju) 158mm
Max. panjangna ngolah(ngahasilkeun cuk diri) 350mm
Max. panjangna ngolah(cuk hidrolik) 300mm
Max .diameter tina palang Ø45mm
Jangkungna pusat(ti lempeng lempeng ka tengah spindle) 80mm
Spindle Spindle ngasuh Ø56mm
Jenis sirah spindle A2-5
Tapel sirah collet taper Cone 6
Max. laju spindle 6000r / mnt
Ngapit Jepitan hidrolik A2-5
Turret Jinis turret Jenis geng
Ukuran turret 20 x 20mm
Max. ukuranana turret Ø25mm
Aci tuang Max. X arah perjalanan 970mm
Max. Z arah perjalanan 395mm
X / Z. kagancangan gerakan gancang 24/24m / mnt
Max. laju nyoco motong 8000mm / mnt
Sumbu sekrup Z mundur 0,01
Sumbu X ngaco mundur 0,01
Akurasi ngolah Buleudan 0,003
Taper ≦ 0,005 / 100
Kamaksiatan ≦ 0,004 / 100
Akurasi posisi ± 0,005
Ngulang akurasi posisi ± 0,0025
Pelumasan Bola sekrup sareng rel lead guide sareng pelumasan anu dipaksa
motor Kakuatan motor utama(konfigurasi baku) 5.5kw
Kakuatan as X / Z drive motor motor 1.3kw
Anu bujur(Z arah)torsi motor servo 8.34N.m
Transverse(X arah)torsi motor servo 8.34N.m
Jenis pompa pendingin AYB-20 0.115KW
Kakuatan total 12KW
Diménsi mesin(L x W x H) 2170mm X 1700mm X 1850mm
Beurat 2500 kg

baku precision

kamanunggalan:mm

item inspeksi baku Cina baku pabrik
precision Machining IT8 IT8
Precision of machining sapotong karya roundness 0.007mm 0.006mm
Precision of machining sapotong karya cylindricity 0.015mm / Ф300mm 0.013mm / Ф200mm
Karya Machining sapotong surfaceness Ra3.2μm Ra2.8μm
Karya Machining sapotong planeness 0.02mm / 300mm 0.018mm / 300mm

asesoris baku konfigurasi

nami spésifikasi merek nyarios
motor utama 5.5 Motor servo KW Didamel di Cina
bearing Spindle P4 Didamel di Cina
X -axis bola screw C3 Didamel di Cina
jeung- sumbu bola screw C3
cuk 6’’ Opsional Didamel di Cina
komponén listrik sadayana Didamel di Cina

asesoris baku:

teu. nami spésifikasi QTY
1 Rengkuh sirah stop kontak 1 kumpulan
2 Buka bukaan 1 kumpulan
3 Rengkuh bar 1 kumpulan
4 Rod narik spindle 1 kumpulan
5 Flindle spindle 1 kumpulan
6 Tulisan alat panjang 4 kumpulan
7 Pos alat panjang anu positip sareng négatip 1 kumpulan
8 Tulisan alat pangeboran 2 kumpulan
9 Spring ngumpulkeun cuk 2 kumpulan
10 Kotak alat 1 kumpulan

titimangsa teknis:

1. Buku petunjuk operasi 1 kumpulan
2. Spésifikasi lampiran sistem 1 kumpulan
3. Laporan uji kualitas 1 kumpulan
4. Daptar bungkusan 1 kumpulan

Kirim pesen anjeun ka kami:

panalungtikan AYEUNA
panalungtikan AYEUNA