di luhur 20 taun ngalaman nyieun mesin lathe di kiduleun china

Hubungan

Guangzhou Selatan Lathe Mesin Pakakas Company Limited

Location

No.9.Dongbianling Industrial Zone, Lingbian Village,Shiji Town,PanYu,Guangzhou China

Guangzhou Peng Jun Machine Tool Co., Ltd.

alamat: Bldg. 22, Phase 2, Huachuang Animation Industrial Park, Shiji Town, Guangzhou, Guangdong, Cina

Our Hours

24-hour English service

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA