Во текот 20 години искуство да се направи струг машина во јужниот дел на Кина

Компресор

Краток опис:

Дета Product за производот

Ознаки на производи

compressor for 70L

1.POWER SUPPIYAC 220±10%

2.POWER:1300W

3.AIR TANK VOLUME:70L

4.EXHAUST VOLUME:130L/min

Send your message to us:

INQUIRY NOW
INQUIRY NOW