Во текот 20 години искуство да се направи струг машина во јужниот дел на Кина

520мм замавнување над креветот Cnc струг центар за обработка-470 mm должина на обработка

Краток опис:

Главна изведба (CN-FD75)
1. Едноделната основа за лиење и косиот кревет одржуваат добри стабилни перформанси
2. Инсталација на машина хоризонтална моќна жива алатка 12 позиции, може вртење и дупчење и глодање и закана за која било страна
3. Моќна жива инсталација на Y-оската.
4. Замавнете преку струг со дијаметар 520мм
5. должина на вртење 475мм
6. дијаметар на вртење 310мм
7. Формите и шифрите на вретеното А2-8
8. Прифатете ја структурата на кулата за сечење електрична енергија со Y-оска.
9. Машината има добри перформанси висока прецизност, низок шум, нов стил, итн

Дета Product за производот

Ознаки на производи

520мм замавнување над креветот Cnc струг центар за обработка-470 mm должина на обработка

Главна изведба (CN-FD75)
1. Едноделната основа за лиење и косиот кревет одржуваат добри стабилни перформанси
2. Инсталација на машина хоризонтална моќна жива алатка 12 позиции, може вртење и дупчење и глодање и закана за која било страна
3. Моќна жива инсталација на Y-оската.
4. Замавнете преку струг со дијаметар 520мм
5. должина на вртење 475мм
6. дијаметар на вртење 310мм
7. Формите и шифрите на вретеното А2-8
8. Прифатете ја структурата на кулата за сечење електрична енергија со Y-оска.
9. Машината има добри перформанси висока прецизност, низок шум, нов стил, итн

520mm swing over bed cnc lathe machining center-470mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Главна спецификација

Модел на струг CN-FD75
Макс. замавнувачки дијаметар. над креветот 520мм
Капацитет за обработка Макс. должина на вртење 475мм
Макс. дијаметар на вртење 310мм
Дијам. на барот 75мм
Макс. капацитет на товарење Тип на тава 90килограм
вратило 150килограм
Точност на позицијата X/Z оската ре- точност на позицијата 0.005/0.01мм
Точност на положбата на оската X/Z 0.01/0.02мм,
Висина на центарот(од дното на машината) 1125мм
Изведба на вретеното Формите и шифрите на вретеното завршуваат А2-8
Вретеното главата собира конус ДијаметарØ100.1:20
Дупка на вретеното 90мм
Брзина на вретеното 30-3000р / мин
Број на чекор на брзина на вретеното без чекори
Автоматско внесување 1r/min директна инструкција/обемна брзина
Рачно внесување 10r/min директна инструкција/континуирана контрола
Излезна моќност на главниот мотор Оценка од 30 минути 18.5kw
Континуирано оценување 15kw
Вртежен момент на моторот X/Z/Y 15/15/10Н.м.
Стандардна чак Дијаметар на чак 10''
Спецификации за Z-оската и X-оската Брзина на брзо движење на оската X 20m/min
Брзина на брзо движење на оската Z 24m/min
Линеарен еснаф со X оска 35mm Тип на ролери со топка
Линеарен еснаф на оската Z 35mm Тип на ролери со топка
Патување на оската X 200мм
Патување на оската Z 680мм
Спецификации на опашката Дијаметар на ракавот на опашката 85мм
Патување на опашка ракав 120мм
Вретеното собира стеснување на опашката Конус 4
Макс. потисок на опашката ракав 8000Н
Патување на телото на опашката 400мм
Моќ

изведба на бедем

Тип на бедем Хоризонтална моќност 12 работни позиции
Време на пренос на бедем: секоја работна станица /30 степен вклучувајќи го и времето на сопирање 0.12 С
Максимална брзина на алатот 6000(4000 при континуирана работа)
Патување на оската Y ± 50 мм
Големина на алатот за сечење Надворешен кружен алат за сечење 20 x 20 mm
Досаден дијаметар на сечилото Дијаметар 32 мм,25мм
Куполата може да се замени или не Не
Машинска димензија(L x Ш x В) 3000mm X 1800 mm X 2000 mm
Тежина 4800 килограм

520mm swing over bed cnc lathe machining center-470mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Прецизен стандард

Единица:мм

Инспекциска ставка Кина стандард Фабрички стандард
Прецизност на машината IT8 IT8
Прецизност на обработка на кружноста на работното парче 0.007мм 0.006мм
Прецизност на цилиндричноста на работното парче 0.015мм / Ф300мм 0.013мм / Ф200мм
Машини за обработка на површинско ниво на работното парче Ra3.2μm Ra2.8μm
Машини за обработка на едноставност во работното парче 0.02мм / 300мм 0.018мм / 300мм

Стандардни додатоци за конфигурација

Име Спецификација Марка Забелешка
Главен мотор 15 KW серво мотор Направено во Кина
Лежиште на вретено П4 Направено во Кина
Завртка со X -axis С3 Направено во Кина
ОД- завртка за оска С3
чак 10" изборен Направено во Кина
Електрични компоненти Сите Направено во Кина

520mm swing over bed cnc lathe machining center-470mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Стандардни додатоци:

бр. Име Спецификација QTY
1 Клуч за глава со штекер 1 сет
2 Отворете го клучот 1 сет
3 Решетки клуч 1 сет
4 Прачка за влечење на вретеното 1 сет
5 Прирабница на вретеното 1 сет
6 Долг пост на алатката 4 сет
7 Позитивен и негативен долг пост на алатката 1 сет
8 Стол за алат за дупчење 2 сет
9 Пролет собира чак 2 сет
10 Кутија со алатки 1 сет

Технички датум:

1. Упатство за употреба 1 сет
2. Спецификација на системски додаток 1 сет
3. Извештај за тестирање на квалитетот 1 сет
4. Листа за пакување 1 сет

Испратете ја вашата порака до нас:

ИСТРАЖУВАЈ СЕГА
ИСТРАЖУВАЈ СЕГА