Во текот 20 години искуство да се направи струг машина во јужниот дел на Кина

500замав mm над подлогата седло прирачник струг –2000mm должина обработка

Краток опис:

Главна изведба
1. Machining length up to 2000mm
2. Замав над дијаметар на креветот 500мм
3. Swing over bed diameter 630mm on saddle place
4. Лиење основа и 2 парчиња со работен кревет
5. Дијаметарот на отворот на вретеното е 82мм
6. Заобленоста не надминува 0,01 mm
7. Цилиндричноста не надминува 100 mm
8. Должината на мерката не надминува 0,01 мм
9. Сурфажност(Надвор) не надминува 25um
10. Нов дизајн за брзо движење за Z-оска.
11. Машината има голема прецизност, низок шум, добра ригидност, нов стил, итн

Дета Product за производот

Ознаки на производи

Guangzhou South CNC Лathe Мachine Tool Company Limited

Export company: Трговско работење со увоз и извоз на Hонгшан Сакијанг., ООД

CN6250B/2000 manual Lathe

500mm swing over bed saddle manual lathe –2000mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Главна изведба
1. Machining length up to 2000mm
2. Замав над дијаметар на креветот 500мм
3. Swing over bed diameter 630mm on saddle place
4. Лиење основа и 2 парчиња со работен кревет
5. Дијаметарот на отворот на вретеното е 82мм
6. Заобленоста не надминува 0,01 mm
7. Цилиндричноста не надминува 100 mm
8. Должината на мерката не надминува 0,01 мм
9. Сурфажност(Надвор) не надминува 25um
10. Нов дизајн за брзо движење за Z-оска.
11. Машината има голема прецизност, низок шум, добра ригидност, нов стил, итн

Главна спецификација

Модел CN6250B
Главна спецификација Висина на центарот на вретеното 250 мм
Замав преку креветот 500мм
Макс. должина на работното парче 2000 мм
Алатките патуваат по З-оска 2000 мм
макс. дијаметар на обработка на носач на алат 300 мм
Дијаметар на материјалот од шипката 80мм
Вретено Вретено со дијаметар Φ82
Aperиркач на ротација на вретеното φ90 / 1:2
Опсег на брзина на вретено 900 1600 вртежи во мин , 24 одделение за двете ротации
Поддржувач на алатки Макс. Патување со X-оска на поддржувачот на алатки 360 мм
Макс. патување на поддржувач на мали алатки 145 мм
прецизност на Z-оската 1 mm / чекор. 300 мм / р
Прецизност на X-оска 0.05 mm / чекор. 5 мм / р
предност на поддржувач на мала алатка 0.05 mm / чекор 5 мм / р
Опсег на агол на ротација на бедем 1° / чекор
Централна висина до страната на поддржувачот Приближно -28 мм
Димензија на алатката(H x W) 25 mm × 25 mm
Стапка на гасови за Z-оската 0.028~ 6,43 mm / r 93 оценки
Стапка на гасови за X оска 0.012~ 2,73 mm / r 93 одделение
Опашка Конус на ракав за опашка MT5
Максимално патување на ракавот на опашката 150 мм
Максимално патување на опашката на X-оската ± 15 мм
Навојна завртка Теми метрички терени 0.5224 фунти 48 оценки
Теми од инчи на теми 72/ 1/8 т / ин 48 оценки
Теми со модуло теми 0.5~ 112 мм 42 оценки
Теми со дијаметрални терени 56~ 1/4 ДП 45 оценки
Мотор Главен мотор 7.5 KW
Главна брзина на моторот 50Hz 1500 р / мин
Мотор на пумпа за ладење 90W
Општа димензија(L x W x H) 2000 мм 362577 1077 1315 мм
Нето маса 2650 килограм
Појас Спецификација на главниот погонски ремен Б - 2260 мм

Прецизен стандард

Единица:мм

Инспекциска ставка Кина стандард Фабрички стандард
Прецизност на машината IT8 IT8
Прецизност на обработка на кружноста на работното парче 0.007мм 0.006мм
Прецизност на цилиндричноста на работното парче 0.015мм / Ф300мм 0.013мм / Ф200мм
Машини за обработка на површинско ниво на работното парче Ra3.2μm Ra2.8μm
Машини за обработка на едноставност во работното парче 0.02мм / 300мм 0.018мм / 300мм

Стандардни додатоци за конфигурација

Име Спецификација Марка Забелешка
Главен мотор 7.5 KW Трифазен асинхрон мотор Направено во Кина
Лежиште на вретено Прецизна оценка5 Направено во Кина
Завртка со X -axis Направено во Кина
ОД- завртка за оска
Рачен чак 3 Вилици чак 250мм Направено во Кина
Електрични компоненти Направено во Кина

Стандардни додатоци:

бр. Име Спецификација QTY
1 Збир на осветлување 1 сет
2 Систем за ладење 1 сет
3 3 Вилиците чак 250 1 сет
4 3 Вилиците чак транзитна плоча φ250 1 сет
5 Опашка MT5 2 сет
6 Крлеж со опашка 1 : 20/М.Т5 1 сет
7 Двоен клуч за глава 1012 × S91-1 1 сет
8 Двоен клуч за глава 1417 × S91-1 1 сет
9 Двоен клуч за глава 1922 × S91-1 1 сет
10 Двоен клуч за глава 2730 × S91-1 1 сет
11 Клучен клуч клуч 22 S92-3 1 сет
12 Свиткан клуч за еднократен орев 45252 S93-1 1 сет
13 Свиткан клуч за еднократен орев 11530130 S93-1 1 сет
14 Свиткан клуч за еднократен орев 14560160 S93-1 1 сет
15 внатрешен шестоаголен клуч 5 S91-7 1 сет
16 внатрешен шестоаголен клуч 6 S91-7 1 сет
17 внатрешен шестоаголен клуч 8 S91-7 1 сет
18 внатрешен шестоаголен клуч 10 S91-7 1 сет
19 внатрешен шестоаголен клуч 12 S91-7 1 сет
20 Шрафцигер 150 1 сет
21 Масло пиштол YQ100 1 сет
22 Завртка за нозе М16 × 400;GB799-76 6 сет
23 Орев М16;GB52-76 6 сет
24 Мијалник 16;GB97-76 6 сет
25 Ременски триаголник 40 прирачник за серии B2260 (89 ″ 4 сет
50 прирачник за серии B2330 (92 ″ 4 сет
26 Променете ја брзината Z = 84 (за 50 сериска машина 1
27 Променете ја брзината Z = 69 (за 40 сериска машина 1
28 Променете ја брзината Z = 56;60 1
29 Променете ја брзината Z = 57 1

Технички датум:

1. Упатство за употреба машина 1 сет
2. Сертификација на машина 1 сет
3. Листа за пакување 1 сет

Испратете ја вашата порака до нас:

ИСТРАЖУВАЈ СЕГА
ИСТРАЖУВАЈ СЕГА