Во текот 20 години искуство да се направи струг машина во јужниот дел на Кина

420mm замав во текот кревет ЦПУ струг –650mm должина обработка

Краток опис:

Main performance(CN-SP4065):
1. Основа за леење на едно парче и кревет, задржи доволно цврстина и стабилност на точноста.
2. Заматете го преку дијаметарот на креветот. :420мм,
3. Растојание помеѓу водечката шина :380мм
4. дијаметар на струг за кочија: 270мм
5. Двоен триаголник тврди шини
6. Отвор на вретеното 52 мм.
7. Вретено без кутија за менувачи, motor driving spindle directly.
8. Серво мотор Пекинг CBT 5,5 kw
9. Врат на главата модел: C6
10. Брзина на вретеното 300 ----2000 rpm Automatic transfer.
11. Систем GKS 980TDC или систем 980TDI
12. Серво мотор, уред за навој, автоматско подмачкување, целосна заштита на капакот за еснафски шини и топчести завртки.
13. Прирачник 3 чашка за вилици со дијаметар 200мм.

Дета Product за производот

Ознаки на производи

420mm замав во текот кревет ЦПУ струг –650mm должина обработка

Main performance(CN-SP4065):
1. Основа за леење на едно парче и кревет, задржи доволно цврстина и стабилност на точноста.
2. Заматете го преку дијаметарот на креветот. :420мм,
3. Растојание помеѓу водечката шина :380мм
4. дијаметар на струг за кочија: 270мм
5. Двоен триаголник тврди шини
6. Отвор на вретеното 52 мм.
7. Вретено без кутија за менувачи, motor driving spindle directly.
8. Серво мотор Пекинг CBT 5,5 kw
9. Врат на главата модел: C6
10. Брзина на вретеното 300 —-2000 rpm Automatic transfer.
11. Систем GKS 980TDC или систем 980TDI
12. Серво мотор, уред за навој, автоматско подмачкување, целосна заштита на капакот за еснафски шини и топчести завртки.
13. Прирачник 3 чашка за вилици со дијаметар 200мм.

420mm swing over bed CNC lathe –650mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Модел

Спецификација

CN-SP4065
Главни спецификации Замав преку креветот 420мм
Максимална должина на машинско работно парче 650мм
Капацитет Максимален дијаметар за обработка на кревет 400мм
Максимален дијаметар за обработка на лизгачот 270мм
Максимална должина на машината(растојание помеѓу кроење до вилиците) 650мм
Бар низ дијаметарот на материјалот 50мм
Висина на центарот на вретеното 260мм
Централно растојание помеѓу опашката до вретеното Растојание помеѓу вретеното до опашката /////
Вретено Вретено со дијаметар 252мм
Aperиркач на ротација на вретеното C6
Опсег на брзината на вретеното 300 —-2000 rpm Automatic transfer.
бедем Макс. патување на бедем на З-оската 650мм
Макс. патување на бедем на X-оската 260мм
Брза брзина на движење на оската З 8000мм / мин
Брза брзина на движење на X-оската 6000мм / мин
Позиции на бедем вертикален тип 4 позиции бедем
Големина на бедем 25×25 мм
Растојание помеѓу центарот на вретеното до површината за поддршка 25мм
Мотор Главна моќност на моторот Пекинг КБТ 5.5 kw серво мотор
Вртежен момент на моторот Z оска 10 Н.м.
Вртежен момент на моторот X оска 6 Н.м.
Пумпа за ладење AYB-20 0,115kw
Модел на држач за алатки ЛД4
Димензии на преглед 2700mm x 1600 mm x 1900 мм
Нето маса 750мм модел 2100 кг

420mm swing over bed CNC lathe –650mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Прецизност на машинска инспекција

Инспекциска ставка Кина Стандард Фабрички стандард
Прецизност на машината IT7 IT7
Машини за заоблување на работното парче 0.005мм / φ50мм 0.004мм / φ50мм
Машини за обработка на цилиндричноста на работното парче 0.03мм / 300мм 0.02мм / 200мм
Машини за обработка на едноставност во работното парче 0.025мм / φ300мм 0.015мм / 200200мм
Машини за обработка на површинско ниво на работното парче Ra2.5μm Ra2.0μm
Прецизност на позицијата Х-оска 0,03мм Х-оска 0,024 мм
З-оска 0,04мм З-оска 0,032мм
Повторно позиционирање Х-оска 0.012мм Х-оска 0.01мм
З-оска 0.016мм З-оска 0.012мм

420mm swing over bed CNC lathe –650mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Конфигурација на машината

Име на додатоци Модел на спецификации Производител Забелешка
ЦПУ GSK980 ГСК
Главниот мотор 5.5 KW вретено серво мотор China Beijin CBT
Мотор со X-оска 10Н.м. ГСК
Мотор со З-оска 6Н.м. ГСК
Лежиште на вретено П4 Кина познатиот ха-оска лежиште
П4
Вретено 52мм Јужна машина
Бедем Вертикално 4 позиции бедем авто LD81 HTC
Х-оска завртка за топки С3 Бот / Река Хан
Завртка со топчеста оска С3 Бот / Река Хан
Лежишта за завртки за завртки за топчеста X-оска П4 Истражување на оската Харбин/Луо
Лежишта за навртки за завртки за топчеста завртка со З-оска П4 Истражување на оската Харбин/Луо
Светло со три бои Трепкаат во три бои ONN
Клучните електрични компоненти Реле / ​​Контактор Јапонија Изуми / Швајцарија АББ / Шнајдер

420mm swing over bed CNC lathe –650mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Стандардната галантерија за машински алатки:

бр. име на додаток Спецификации на моделот Квантитет Забелешка
1 Наместете ги рогови и завртки CN-SP4065 1 Јужна марка
2 Алатки за тава Бренд на Кина 1 Три галеби
3 Алатки за завртки Бренд на Кина 1 Бренд на Кина
4 Чак Рачен дијаметар на чак со вилица Φ200 1 Бренд на Кина

Технички податоци:

бр. Име на технички податоци Копии Забелешка
1 Рачна машинска алатка (машина)Echanмеханички и електрични 1
2 Сертификат 1
3 Прецизна инспекција 1
4 Листа за пакување 1
5 Рачна употреба на корисникот за контролорот 1
6 Прирачник за работа на контролорот 1
7 Електричен дијаграм 1

Испратете ја вашата порака до нас:

ИСТРАЖУВАЈ СЕГА
ИСТРАЖУВАЈ СЕГА