Во текот 20 години искуство да се направи струг машина во јужниот дел на Кина

400замав mm над подлогата прирачник струг –1500mm должина обработка

Краток опис:

Главна изведба (C6140D-1500
1. Заматете се преку дијаметар од кревет 400мм
2. должина на обработка до 1500мм.
3. Силни перформанси за основната кастинг
4. Растојание помеѓу тврдите шини до 320мм
5. Прецизна машинерија е IT8
6. Машината за заоблување на работното парче не надминува 0,01 мм,
7. Машината за обработка на работното парче не надминува 0,013мм / mm200мм
8. Сурфажност(Надвор) не надминува 2,8um
9. Конзистентноста на машинскиот дијаметар не надминува 0,018мм / 300мм
10. Машината има голема прецизност, низок шум, добра ригидност, нов стил, итн

Дета Product за производот

Ознаки на производи

400замав mm над подлогата прирачник струг –1500mm должина обработка

Главна изведба (C6140D-1500
1. Заматете се преку дијаметар од кревет 400мм
2. должина на обработка до 1500мм.
3. Силни перформанси за основната кастинг
4. Растојание помеѓу тврдите шини до 320мм
5. Прецизна машинерија е IT8
6. Машината за заоблување на работното парче не надминува 0,01 мм,
7. Машината за обработка на работното парче не надминува 0,013мм / mm200мм
8. Сурфажност(Надвор) не надминува 2,8um
9. Конзистентноста на машинскиот дијаметар не надминува 0,018мм / 300мм
10. Машината има голема прецизност, низок шум, добра ригидност, нов стил, итн

400mm swing over bed manual lathe –1500mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Главна спецификација

Модел C6140D-1500
Замавнувајќи над креветот 400мм
Максимална должина на машинско работно парче 1500мм
Ширина на водачот во кревет 320мм
Максимален дијаметар на обработка на носачот на алатки 240мм
Макс. Патување со оска Z на поддржувачот на алати 1380мм
Макс. Патување со X-оска на поддржувачот на алатки 220мм
Бар низ дијаметарот на материјалот 50мм
Макс. замав дијаметар на седло ////
Макс. обработка Должина на седло ////
Вретено Висина на центарот на вретеното 200мм
Вретено поврзување C6
Вретено со дијаметар 252мм
Aperиркач на ротација на вретеното МТ6
Опсег на брзината на вретеното 25-1600р / мин 12 оценки
Опашка Плус од горниот ракав MT4
Максим патување со ракав за ракав 130мм
Опашка акции хоризонтално максимално патување 10 мм
Завртки навои Теми метрички терени 0.45-20мм / р 30 модели
Теми од инчи на теми 80-1-3/4n / 1 ” 35 модели
Теми со модуло теми 0.25-10мм 25 модели
Теми дијаметарски терени 160-3-1/2 ДП 30 модели
Вклучен мотор модел YD132M-8/4-B5 3/4.5 kw
Главен модел на погонски ремен & спецификации 4-А-1900мм, 4-А-2000мм
Мотор Главен мотор 3 / 4.5 KW
Главна брзина на моторот 50Hz 1500 р / мин
Мотор на пумпа за ладење 90W
Општа димензија(L x W x H) 1500 мм 2700mmx950mmx1200mm
Нето маса 1600 килограм

Прецизен стандард

Единица:мм

Инспекциска ставка Кина стандард Фабрички стандард
Прецизност на машината IT8 IT8
Прецизност на обработка на кружноста на работното парче 0.007мм 0.006мм
Прецизност на цилиндричноста на работното парче 0.015мм / Ф300мм 0.013мм / Ф200мм
Машини за обработка на површинско ниво на работното парче Ra3.2μm Ra2.8μm
Машини за обработка на едноставност во работното парче 0.02мм / 300мм 0.018мм / 300мм

400mm swing over bed manual lathe –1500mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Стандардни додатоци за конфигурација

Име Спецификација Марка Забелешка
Главен мотор 5.5 KW Трифазен асинхрон мотор Направено во Кина
Лежиште на вретено Прецизна оценка5 Направено во Кина
Завртка со X -axis /// Направено во Кина
ОД- завртка за оска ///
Рачен чак 8 инчи(3 Вилиците чак 200мм) Направено во Кина
Електрични компоненти Направено во Кина

Стандардни додатоци:

бр. Име Спецификација QTY
1 Збир на осветлување 1 сет
2 Систем за ладење 32А-10001 1 сет
3 Прилагодлива монтажа 3# 6 сет
4 3 Вилиците чак KZ200 1 сет
5 3 Вилиците чак транзитна плоча 32Д-09701 1 сет
6 Опашка Д114 1 сет
7 Крлеж со опашка P326 * 4 1 сет
8 Двоен клуч за глава 12× 14 S91-1 1 сет
9 Двоен клуч за глава 17× 19 S91-1 1 сет
10 Двоен клуч за глава 12× 24 S91-1 1 сет
11 Единствен клуч за глава 30 С91-2 1 сет
12 Клучен клуч клуч 12 S92-3 1 сет
13 Свиткан клуч за еднократен орев 38-42 S93-1 1 сет
14 Свиткан клуч за еднократен орев 45-52 S93-1 1 сет
15 Свиткан клуч за еднократен орев 100-110 S93-1 1 сет
16 Свиткан клуч за еднократен орев 115-130 S93-1 1 сет
17 внатрешен шестоаголен клуч 5 S91-7 1 сет
18 внатрешен шестоаголен клуч 6 S91-7 1 сет
19 внатрешен шестоаголен клуч 8 S91-7 1 сет
20 внатрешен шестоаголен клуч 10 S91-7 1 сет
21 Шрафцигер 150 1 сет
22 Масло пиштол YQ100 1 сет
23 Завртка за нозе М16 × 400;GB799-76 8 сет
24 Орев М16;GB52-76 8 сет
25 Мијалник 16;GB97-76 8 сет
26 Ременски триаголник 32Модел 1900 4 сет
27 Блок за сопирање 32А-01041 2 сет
29 Wireица за сопирање .82,8 * 1250 1 сет

Технички датум:

1. Упатство за употреба машина 1 сет
2. Сертификација на машина 1 сет
3. Листа за пакување 1 сет

Испратете ја вашата порака до нас:

ИСТРАЖУВАЈ СЕГА
ИСТРАЖУВАЈ СЕГА