Во текот 20 години искуство да се направи струг машина во јужниот дел на Кина

400mm замав во текот кревет ЦПУ струг –750mm должина обработка

Краток опис:

Main performance(CN-K40D-750)
1. Swing over bed up to 400mm diameter
2. machining length 750mm
3. Основа за леење на едно парче и кревет, keep the machine stable reliability.
4. Longer 320mm distance between two guild ways on Z axis.
5. Longer 190mm distance between two guild ways on X axis.
6. Three levels speed range and automatic transfer
7. Independent chip removal system
8. All accessories are from China famous brand, and so they keep the good quality for the machine

Дета Product за производот

Ознаки на производи

400mm замав во текот кревет ЦПУ струг –750mm должина обработка

Main performance(CN-K40D-750)
1. Swing over bed up to 400mm diameter
2. machining length 750mm
3. Основа за леење на едно парче и кревет, keep the machine stable reliability.
4. Longer 320mm distance between two guild ways on Z axis.
5. Longer 190mm distance between two guild ways on X axis.
6. Three levels speed range and automatic transfer
7. Independent chip removal system
8. All accessories are from China famous brand, and so they keep the good quality for the machine

400mm swing over bed CNC lathe –750mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Модел

Спецификација

CN-K40D-750
Главни спецификации Замав преку креветот 400мм
Максимална должина на машинско работно парче 750мм
Капацитет Максимален дијаметар за обработка на кревет 400мм
Максимален дијаметар за обработка на лизгачот 220мм
Максимална должина на машината(растојание помеѓу кроење до вилиците) 640мм
Бар низ дијаметарот на материјалот 50мм
Висина на центарот на вретеното 200мм
Централно растојание помеѓу опашката до вретеното Растојание помеѓу вретеното до опашката 750мм
Вретено Вретено со дијаметар 252мм
Aperиркач на ротација на вретеното MORSE #6
Опсег на брзината на вретеното Automatic transfer three gear automatic shift 60-2000r/min

Х:275-2000р / мин,М:112-820р / мин

Л: 60-440р / мин

бедем Макс. патување на бедем на З-оската 750мм
Макс. патување на бедем на X-оската 230мм
Брза брзина на движење на оската З 8000мм / мин
Брза брзина на движење на X-оската 4000мм / мин
Позиции на бедем вертикален тип 4 позиции бедем
Големина на бедем 25×25 мм
Растојание помеѓу центарот на вретеното до површината за поддршка 25мм
Опашка Плускав ракав MT5
максимум патување на ракавот на опавките 130мм
макс патување на опашката од Х-оска 10 мм
Мотор Главна моќност на моторот 5.5/7.5kw
Вртежен момент на моторот Z оска 6 Н.м.
Вртежен момент на моторот X оска 4 Н.м.
Пумпа за ладење AYB-20 0,115kw
Модел на држач за алатки ЛД4
Димензии на преглед 750мм модел 2200mm x 1500mm x 1800 мм
Нето маса 750мм модел 1600 кг

Прецизност на машинска инспекција

Инспекциска ставка Кина Стандард Фабрички стандард
Прецизност на машината IT7 IT7
Машини за заоблување на работното парче 0.005мм / φ50мм 0.004мм / φ50мм
Машини за обработка на цилиндричноста на работното парче 0.03мм / 300мм 0.02мм / 200мм
Машини за обработка на едноставност во работното парче 0.025мм / φ300мм 0.015мм / 200200мм
Машини за обработка на површинско ниво на работното парче Ra2.5μm Ra2.0μm
Прецизност на позицијата Х-оска 0,03мм Х-оска 0,024 мм
З-оска 0,04мм З-оска 0,032мм
Повторно позиционирање Х-оска 0.012мм Х-оска 0.01мм
З-оска 0.016мм З-оска 0.012мм

400mm swing over bed CNC lathe –750mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Конфигурација на машината

Име на додатоци Модел на спецификации Производител Забелешка
ЦПУ GSK980 ГСК
Главниот мотор 5.5/7.5 KW вретено серво мотор China Keteng
Мотор со X-оска 110ST-M040 ГСК
Мотор со З-оска 130ST-M060 ГСК
Лежиште на вретено П4 China famous HRB bearing
П5

П5

Вретено 52 mm Вретено Јужна машина
Бедем Вертикално 4 позиции бедем HTC
Х-оска завртка за топки С3 Бот / Река Хан
Завртка со топчеста оска С3 Бот / Река Хан
Screw bearings for X-axis lead screw П4 Истражување на оска за HRB / Луо
Screw bearings for Z-axis lead screw П4 Истражување на оска за HRB / Луо
Светло со три бои Трепкаат во три бои ONN
Клучните електрични компоненти Реле / ​​Контактор Јапонија Изуми / Швајцарија АББ / Шнајдер
стопанство South CNC Machine Tool Company Јужна марка

Стандардната галантерија за машински алатки:

бр. име на додаток Спецификации на моделот Квантитет Забелешка
1 Наместете ги рогови и завртки CN-K40D 1 Нашите
2 Алатки за тава 1 Три галеби
3 Алатки за завртки 1 Бренд на Кина
4 Чак Рачен дијаметар на чак со вилица Φ200 1 Бренд на Кина

400mm swing over bed CNC lathe –750mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Технички податоци:

бр. Име на технички податоци Копии Забелешка
1 Рачна машинска алатка (машина)Echanмеханички и електрични 1
2 Сертификат 1
3 Прецизна инспекција 1
4 Листа за пакување 1
5 Рачна употреба на корисникот за контролорот 1
6 Прирачник за работа на контролорот 1
7 Електричен дијаграм 1

Испратете ја вашата порака до нас:

ИСТРАЖУВАЈ СЕГА
ИСТРАЖУВАЈ СЕГА