Во текот 20 години искуство да се направи струг машина во јужниот дел на Кина

350замав mm над подлогата седло прирачник струг–1000mm должина обработка

Краток опис:

Главни перформанси (C6232D-1000)
1. Превртувајте се над креветот со дијаметар од 350 mm
2. Макс. должина на обработка до 1000мм
3. Макс. замавнете се над креветот со дијаметар од 520 mm на седло
4. Силни перформанси за основната кастинг
5. Растојание помеѓу тврдите шини до 320мм
6. Прецизна машинерија е IT8
7. Машината за заоблување на работното парче не надминува 0,01 мм,
8. Машината за обработка на работното парче не надминува 0,013мм / mm200мм
9. Сурфажност(Надвор) не надминува 2,8um
10. Конзистентноста на машинскиот дијаметар не надминува 0,018мм / 300мм
11. Машината има голема прецизност, низок шум, добра ригидност, нов стил, итн

Дета Product за производот

Ознаки на производи

350замав mm над подлогата седло прирачник струг–1000mm должина обработка

Главни перформанси (C6232D-1000)
1. Превртувајте се над креветот со дијаметар од 350 mm
2. Макс. должина на обработка до 1000мм
3. Макс. замавнете се над креветот со дијаметар од 520 mm на седло
4. Силни перформанси за основната кастинг
5. Растојание помеѓу тврдите шини до 320мм
6. Прецизна машинерија е IT8
7. Машината за заоблување на работното парче не надминува 0,01 мм,
8. Машината за обработка на работното парче не надминува 0,013мм / mm200мм
9. Сурфажност(Надвор) не надминува 2,8um
10. Конзистентноста на машинскиот дијаметар не надминува 0,018мм / 300мм
11. Машината има голема прецизност, низок шум, добра ригидност, нов стил, итн

350mm swing over bed saddle manual lathe–1000mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Главна спецификација

Модел C6232D-1000
Замавнувајќи над креветот 350мм
Максимална должина на машинско работно парче 1000мм
Ширина на водачот во кревет 320мм
Максимален дијаметар на обработка на носачот на алатки 190мм
Макс. Патување со оска Z на поддржувачот на алати 880мм
Макс. Патување со X-оска на поддржувачот на алатки 220мм
Дупче низ дијаметарот на материјалот Ø45 мм
Макс. замав дијаметар на седло 520мм
Макс. обработка Должина со преодна плоча 200мм
Вретено Висина на центарот на вретеното 175мм
Вретено поврзување C6
Вретено со дијаметар Ø46 мм
Aperиркач на ротација на вретеното МТ6
Опсег на брзината на вретеното 25-1600р / мин 12 оценки
Опашка Плус од горниот ракав MT4
Максим патување со ракав за ракав 130мм
Опашка акции хоризонтално максимално патување 10 мм
Завртки навои Теми метрички терени 0.45-20мм / р 30 модели
Теми од инчи на теми 80-1-3/4n / 1 ” 35 модели
Теми со модуло теми 0.25-10мм 25 модели
Теми со дијаметрални терени 160-3-1/2 ДП 30 модели
Вклучен мотор модел YD132M-8/4-B5 3/4.5 kw
Главен модел на погонски ремен & спецификации 4-А-1900мм, 4-А-2000мм
Мотор Главен мотор 3 / 4.5 KW
Главна брзина на моторот 50Hz 1500 р / мин
Мотор на пумпа за ладење 90W
Општа димензија(L x W x H) 1000 мм 2200mmx950mmx1200mm
Нето маса 1450 килограм

Прецизен стандард

Единица:мм

Инспекциска ставка Кина стандард Фабрички стандард
Прецизност на машината IT8 IT8
Прецизност на обработка на кружноста на работното парче 0.007мм 0.006мм
Прецизност на цилиндричноста на работното парче 0.015мм / Ф300мм 0.013мм / Ф200мм
Машини за обработка на површинско ниво на работното парче Ra3.2μm Ra2.8μm
Машини за обработка на едноставност во работното парче 0.02мм / 300мм 0.018мм / 300мм

350mm swing over bed saddle manual lathe–1000mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Стандардни додатоци за конфигурација

Име Спецификација Марка Забелешка
Главен мотор 3 KW Трифазен асинхрон мотор Направено во Кина
Лежиште на вретено Прецизна оценка5 Направено во Кина
Завртка со X -axis Направено во Кина
ОД- завртка за оска
Рачен чак 8 инчи(3 Вилиците чак 200мм) Направено во Кина
Електрични компоненти Направено во Кина

Стандардни додатоци:

бр. Име Спецификација QTY
1 Збир на осветлување 1 сет
2 Систем за ладење 32А-10001 1 сет
3 Прилагодлива монтажа 3# 6 сет
4 3 Вилиците чак KZ200 1 сет
5 3 Вилиците чак транзитна плоча 32Д-09701 1 сет
6 Опашка Д114 1 сет
7 Крлеж со опашка P326 * 4 1 сет
8 Двоен клуч за глава 12× 14 S91-1 1 сет
9 Двоен клуч за глава 17× 19 S91-1 1 сет
10 Двоен клуч за глава 12× 24 S91-1 1 сет
11 Единствен клуч за глава 30 С91-2 1 сет
12 Клучен клуч клуч 12 S92-3 1 сет
13 Свиткан клуч за еднократен орев 38-42 S93-1 1 сет
14 Свиткан клуч за еднократен орев 45-52 S93-1 1 сет
15 Свиткан клуч за еднократен орев 100-110 S93-1 1 сет
16 Свиткан клуч за еднократен орев 115-130 S93-1 1 сет
17 внатрешен шестоаголен клуч 5 S91-7 1 сет
18 внатрешен шестоаголен клуч 6 S91-7 1 сет
19 внатрешен шестоаголен клуч 8 S91-7 1 сет
20 внатрешен шестоаголен клуч 10 S91-7 1 сет
21 Шрафцигер 150 1 сет
22 Масло пиштол YQ100 1 сет
23 Завртка за нозе М16 × 400;GB799-76 8 сет
24 Орев М16;GB52-76 8 сет
25 Мијалник 16;GB97-76 8 сет
26 Ременски триаголник 32Модел 1900 4 сет
27 Блок за сопирање 32А-01041 2 сет
29 Wireица за сопирање .82,8 * 1250 1 сет

Технички датум:

1. Упатство за употреба машина 1 сет
2. Сертификација на машина 1 сет
3. Листа за пакување 1 сет

 

Испратете ја вашата порака до нас:

ИСТРАЖУВАЈ СЕГА
ИСТРАЖУВАЈ СЕГА