Во текот 20 години искуство да се направи струг машина во јужниот дел на Кина

Контакт

Куангџоу Јужна Струг машински алатки друштво со ограничена одговорност

Локација

Бр.9.Индустриска зона Донгбианлинг, Лингбиско село,Градот Шиџи,Панју,Гуангжу Кина

Guangzhou Peng Jun Machine Tool Co., Ltd.

Адреса: Блдг. 22, Фаза 2, Индустриски парк за анимација Хуачуанг, Градот Шиџи, Гуангжу, Гуангдонг, Кина

Нашите часови

24-час англиски сервис

Испратете ја вашата порака до нас:

ИСТРАЖУВАЈ СЕГА
ИСТРАЖУВАЈ СЕГА