Во текот 20 години искуство да се направи струг машина во јужниот дел на Кина

За Нас

Куангџоу Јужна Струг машински алатки друштво со ограничена одговорност

Куангџоу Јужна Струг машински алатки Company Limited лоцира во Гуангжу Panyu област која е во високата технологија во развој на градот. Фабриката опфаќа повеќе од 30000 квадратни метри. Се наоѓа во близина на универзитетскиот град Гуангжу, всушност, само одделени со една река. Пристигнување директно преку подземната железница бр.4 и тоа е најдобрата предност од слетување со летање и погодност за копнен транспорт. Таа заврши 20 години за дизајнирање и производство на рачна машина за струг, тешка рамна постела ЦПУ машина за струг, рамно лежиште економска ЦПУ машина за струг, мала должност коси кревет ЦПУ струг машина, Центар за обработка на CNC струг и прилагодена машина за сите клиенти од целиот свет.

Услуги

  • ОЕМ ДИЗАЈН

    Ние, SOUTH Lathe Machine Tools Company Limited може да направи OEM дизајн и ODM за сите клиенти од над црвот.
  • КВАЛИТЕТ

    Ние ја правиме нашата машина и работиме со нашата фабрика според ТО ISO9001. Контрола на процесот: прво , ние правиме прва проверка на примероци за нашите додатоци направени од нашата фабрика . Второ , ние правиме контрола на процесите за нашите додатоци. Конечно правиме конечно тестирање и инспекција за нашата машина. Инспекции на надворешни компоненти: Ние правиме инспекции за секоја компонента што ја купуваме од друга фабрика.
  • СЕРВИС

    24 часови онлајн услуга за нашата машина . Мобилен телефон/Whatsapp/Wechat: +86 139 28187729

Нови пристигнувања

Едношалтерски решенија за вашиот проект од клиентите

Посилна способност за инженерство за поддршка на вашите проекти.

Contact Us
ИСТРАЖУВАЈ СЕГА