Liwat 20 taun ngalami nggawe mesin lathe ing sisih kidul china

800mm swing liwat lathe manual amben –1000dawa machining mm

Katrangan Singkat:

Kinerja utama
1. Dawane mesin nganti 1000mm
2. Swing over bed diameter 800mm
3. Casting basa lan 2 potongan karo amben kerja
4. diameteripun bolongan Spindle punika 82mm
5. kesalahan Roundness ora ngluwihi 0.01mm
6. Kesalahan silinder ora ngluwihi 100mm
7. Ukuran dawa ora ngluwihi 0.01mm
8. Surfaceness(Metu) ora ngluwihi 25um
9. Desain anyar kanggo obah cepet kanggo sumbu Z.
10. Mesin kasebut nduweni presisi tinggi, swara kurang, kekakuan sing apik, gaya anyar, lsp

Detail Produk

Tag Product

Guangzhou South CNC Lathe Machine Tool Company Limited

Export company: ZHONGSHAN SAQIANG IMPORT AND EXPORT TRADING CO., LTD

CN6180B/1000 manual Lathe

800mm swing over bed manual lathe –1000mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Kinerja utama
1. Dawane mesin nganti 1000mm
2. Swing over bed diameter 800mm
3. Casting basa lan 2 potongan karo amben kerja
4. diameteripun bolongan Spindle punika 82mm
5. kesalahan Roundness ora ngluwihi 0.01mm
6. Kesalahan silinder ora ngluwihi 100mm
7. Ukuran dawa ora ngluwihi 0.01mm
8. Surfaceness(Metu) ora ngluwihi 25um
9. Desain anyar kanggo obah cepet kanggo sumbu Z.
10. Mesin kasebut nduweni presisi tinggi, swara kurang, kekakuan sing apik, gaya anyar, lsp

Spesifikasi utama

Model CN6180B
Spesifikasi utama Dhuwur tengah Spindle 400 mm
Ayun saka amben 800mm
Max. dawane barang kerja 1000 mm
Piranti lelungan ing sumbu Z 1000 mm
maks. diameteripun mesin ing operator alat 560 mm
diameteripun materi bar 80mm
Spindle Diameteripun Spindle F82
Tipe spindle bolongan φ90/1:2
Range saka kacepetan Spindle 8~1500 r/min , 24 kelas kanggo loro rotasi
Alat pendukung Max. Perjalanan sumbu X saka pendukung alat 410 mm
Max. lelungan saka alat cilik supporter 175 mm
presisi ing sumbu Z 1 mm / langkah 300 mm / r
Presisi ing sumbu X 0.05 mm / langkah 5 mm / r
precision ing supporter alat cilik 0.05 mm / langkah 5 mm / r
Kisaran sudut rotasi ing menara 1° / langkah
Dhuwur tengah menyang sisih supporter Kira-kira - 28 mm
Ukuran alat(H x W) 32 mm × 32 mm
Tingkat feed kanggo sumbu Z 0.028~ 6,43 mm/r 93 sasmita
Tingkat feed kanggo sumbu X 0.012~ 2,73 mm/r 93 kelas
Tailtock Taper saka tailstock sleeve MT5
Perjalanan maksimal lengan tailstock 150 mm
Perjalanan maksimal tailstock ing sumbu X ± 15 mm
Utas Screw Utas metrik benang 0.5~ 224 48 sasmita
Utas inci dipasang 72~ 1/8 t/ing 48 sasmita
Utas modulo Utas 0.5~ 112 mm 42 sasmita
Utas diametral pitches 56~ 1/4 DP 45 sasmita
Motor Motor utama 11 KW
Kecepatan motor utama 50Hz 1500 r / min
Motor pump adhem 90W
Ukuran sakabèhé(L x W x H) 1000 mm 3560× 1077 × 1315 mm
Bobot resik 2250 kg
Sabuk Spesifikasi sabuk penggerak utama B-2260 mm

Standar presisi

Unit:mm

Barang inspeksi Standar China Standar pabrik
Machining tliti IT8 IT8
Presisi mesin mbunderake 0.007mm 0.006mm
Precision of silinder kerja bagean mesin 0.015mm / Ф300mm 0.013mm / Ф200mm
Surfing kerja mesin Ra3.2μm Ra2.8μm
Machining workeness planeness 0.02mm / 300mm 0.018mm / 300mm

Aksesoris standar konfigurasi

Jeneng Spesifikasi Merek Tetembungane
Motor utama 7.5 KW motor bedo telung tahap Digawe ing china
Bantalan Spindle Kelas presisi5 Digawe ing china
Sekrup werni X -axis Digawe ing china
Karo- sekrup bola sumbu
Chuck manual 3 Jaws Chuck 250mm Digawe ing china
Komponen listrik Digawe ing china

Aksesoris standar:

Ora. Jeneng Spesifikasi QTY
1 Set lampu 1 atur
2 Sistem adhem 1 atur
3 3 Jaws chuck 250 1 atur
4 3 Plancongan Jaws chuck f250 1 atur
5 Tailtock MT5 2 atur
6 Daging buntut 1 : 20/M.T5 1 atur
7 Kepala tikel kaping pindho 10×12 S91-1 1 atur
8 Kepala tikel kaping pindho 14×17 S91-1 1 atur
9 Kepala tikel kaping pindho 19×22 S91-1 1 atur
10 Kepala tikel kaping pindho 27×30 S91-1 1 atur
11 Jembar kothak kothak 22 S92-3 1 atur
12 Slotted nut siji-mburi spanner 45-52 S93-1 1 atur
13 Slotted nut siji-mburi spanner 115-130 S93-1 1 atur
14 Slotted nut siji-mburi spanner 145-160 S93-1 1 atur
15 ambane heksagon njero 5 S91-7 1 atur
16 ambane heksagon njero 6 S91-7 1 atur
17 ambane heksagon njero 8 S91-7 1 atur
18 ambane heksagon njero 10 S91-7 1 atur
19 ambane heksagon njero 12 S91-7 1 atur
20 Obeng 150 1 atur
21 Bedhil minyak YQ100 1 atur
22 Sambung sikil M16 × 400;GB799-76 6 atur
23 Kacang M16;GB52-76 6 atur
24 Mesin cuci 16;GB97-76 6 atur
25 Sabuk segitiga 40 manual seri B2260 (89″) 4 atur
50 manual seri B2330 (92″) 4 atur
26 Ganti gear Z84 (kanggo 50 mesin seri) 1
27 Ganti gear Z; 69 (kanggo 40 mesin seri) 1
28 Ganti gear Z; 56;60 1
29 Ganti gear Z; 57 1

Tanggal teknis:

1. Manual pangguna mesin 1 atur
2. Sertifikasi mesin 1 atur
3. Dhaptar pengepakan 1 atur

Kirim pesen menyang kita:

KANGGO SAIKI
KANGGO SAIKI