Liwat 20 taun ngalami nggawe mesin lathe ing sisih kidul china

500mm ayunan liwat amben CNC lathe –350dawa machining mm

Katrangan Singkat:

Main performance(CN-X46)
1. Swing over lathe diameter 500mm
2. Lathe bed slope is 45 drajad
3. Basis casting siji lan amben miring
4. dawa proses(produksi chuck)350mm
5. dawa proses(chuck hidrolik) 300mm
6. Roundness error is not exceeding 0.003mm,
7. Serangan sekrup sumbu Z ora ngluwihi 0,01mm
8. Serangan sekrup X sumbu ora ngluwihi 0,01mm
9. Sekrup bola lan rel pandhuan kanthi pelumasan sing dipeksa
10. Basis alat mesin yaiku optimasi sing dirancang miturut analisis unsur winates.
11. Mesin kasebut nduweni performa presisi tinggi sing apik, swara kurang, gaya anyar, lsp

Detail Produk

Tag Product

500mm ayunan liwat amben CNC lathe –350dawa machining mm

Main performance(CN-X46)
1. Swing over lathe diameter 500mm
2. Lathe bed slope is 45 drajad
3. Basis casting siji lan amben miring
4. dawa proses(produksi chuck)350mm
5. dawa proses(chuck hidrolik) 300mm
6. Roundness error is not exceeding 0.003mm,
7. Serangan sekrup sumbu Z ora ngluwihi 0,01mm
8. Serangan sekrup X sumbu ora ngluwihi 0,01mm
9. Sekrup bola lan rel pandhuan kanthi pelumasan sing dipeksa
10. Basis alat mesin yaiku optimasi sing dirancang miturut analisis unsur winates.
11. Mesin kasebut nduweni performa presisi tinggi sing apik, swara kurang, gaya anyar, lsp

500mm swing over bed CNC lathe –350mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Spesifikasi utama

Model bubut CN-X46
Spesifikasi utama Max. ayunan diam. liwat lathe 500mm
Lereng amben bubut 45 drajad
Rentang pangolahan Max. diameteripun. ngolah liwat lathe 480mm
Max. pengeboran diam.(poros lan lengen klambi) 158mm
Max. dawa proses(produksi chuck) 350mm
Max. dawa proses(chuck hidrolik) 300mm
Max .diameter saka garis Ø 45 mm
Dhuwur tengah(saka plate slide menyang tengah gelendong) 80mm
Spindle Spindle bolongan Ø56mm
Jinis sirah spindle A2-5
Spindle head collet taper Kerucut 6
Max. kacepetan spindle 6000r / min
Penjepit Penjepit hidrolik A2-5
Turret Jinis menara Jinis geng
Ukurane menara 20 x 20mm
Max. ukuran menara Ø25mm
Poros pakan Max. X lelungan arah 970mm
Max. Z arah lelungan 395mm
X / Z. kacepetan gerakan cepet poros 24/24m / mnt
Max. kacepetan dipotong nglereni 8000mm / min
Sumbu sekrup Z mundur 0,01
Sumbu sekrup X mundur 0,01
Akurasi pangolahan Babak 0,003
Taper 0,005 / 100
Coaxiality 0,004 / 100
Akurasi posisi ± 0,005
Baleni akurasi posisi ± 0,0025
Pelumasan Sekrup bola lan rel pandhuan kanthi pelumasan sing dipeksa
Motor Daya motor utama(konfigurasi standar) 5.5kw
Daya poros X / Motor penggerak poros Z 1.3kw
The longitudinal(Z arah)torsi motor servo 8.34Nm
Sing melintang(X arah)torsi motor servo 8.34Nm
Jinis pompa pendingin AYB-20 0.115KW
Total kekuwatan 12KW
Ukuran mesin(L x W x H) 2170mm X 1700mm X 1850mm
Bobot 2500 kg

Standar presisi

Unit:mm

Barang inspeksi Standar China Standar pabrik
Machining tliti IT8 IT8
Presisi mesin mbunderake 0.007mm 0.006mm
Precision of silinder kerja bagean mesin 0.015mm / Ф300mm 0.013mm / Ф200mm
Surfing kerja mesin Ra3.2μm Ra2.8μm
Machining workeness planeness 0.02mm / 300mm 0.018mm / 300mm

500mm swing over bed CNC lathe –350mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Aksesoris standar konfigurasi

Jeneng Spesifikasi Merek Tetembungane
Motor utama 5.5 motor servo KW Digawe ing china
Bantalan Spindle P4 Digawe ing china
Sekrup werni X -axis C3 Digawe ing china
Karo- sekrup bola sumbu C3
cuk 6’’ optional Digawe ing china
Komponen listrik kabeh Digawe ing china

Aksesoris standar:

Ora. Jeneng Spesifikasi QTY
1 Kunci sirah soket 1 atur
2 Mbukak spanner 1 atur
3 Kunci pas bar 1 atur
4 Rod narik spindle 1 atur
5 Flange spindle 1 atur
6 Kirim alat dawa 4 atur
7 Pos alat dawa sing positif lan negatif 1 atur
8 Kirim alat pengeboran 2 atur
9 Spring collect chuck 2 atur
10 Kothak piranti 1 atur

Tanggal teknis:

1. Manual instruksi operasi 1 atur
2. Spesifikasi apendiks sistem 1 atur
3. Laporan pengujian kualitas 1 atur
4. Dhaptar pengepakan 1 atur

Kirim pesen menyang kita:

KANGGO SAIKI
KANGGO SAIKI