Liwat 20 taun ngalami nggawe mesin lathe ing sisih kidul china

420mm ayunan liwat amben CNC lathe –650dawa machining mm

Katrangan Singkat:

Main performance(CN-SP4065):
1. Siji potongan dhasar lan amben, tetep kaku lan stabilitas akurasi.
2. Ayun saka diameteripun amben. :420mm,
3. Jarak antarane ril timbal :380mm
4. diameteripun ing roda gerbong: 270mm
5. Rel hard segitiga pindho
6. Ukuran spindle 52 mm.
7. Spindle tanpa kothak gir, motor driving spindle directly.
8. Beijing CBT 5.5kw servo motor
9. Model kepala Spindle: C6
10. Kacepetan spindle 300 ----2000 rpm Automatic transfer.
11. Sistem GKS 980TDC utawa sistem 980TDI
12. Motor Servo, piranti benang, pelinciran otomatis, perlindungan lengkap kanggo ril gerbang lan ngawut-awut bal.
13. Manual 3 jaws chuck saka diameteripun 200mm.

Detail Produk

Tag Product

420mm ayunan liwat amben CNC lathe –650dawa machining mm

Main performance(CN-SP4065):
1. Siji potongan dhasar lan amben, tetep kaku lan stabilitas akurasi.
2. Ayun saka diameteripun amben. :420mm,
3. Jarak antarane ril timbal :380mm
4. diameteripun ing roda gerbong: 270mm
5. Rel hard segitiga pindho
6. Ukuran spindle 52 mm.
7. Spindle tanpa kothak gir, motor driving spindle directly.
8. Beijing CBT 5.5kw servo motor
9. Model kepala Spindle: C6
10. Kacepetan spindle 300 —-2000 rpm Automatic transfer.
11. Sistem GKS 980TDC utawa sistem 980TDI
12. Motor Servo, piranti benang, pelinciran otomatis, perlindungan lengkap kanggo ril gerbang lan ngawut-awut bal.
13. Manual 3 jaws chuck saka diameteripun 200mm.

420mm swing over bed CNC lathe –650mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Model

Spesifikasi

CN-SP4065
Spek utama Ayun saka amben 420mm
Dawa maksimal kerja ing mesin 650mm
Kapasitas Diameteripun mesin machining maksimum ing amben 400mm
Diameteripun mesin machining ing panggeser 270mm
Dawane mesin maksimal(jarak ing antarane tailstock menyang chuck jaws) 650mm
Bar liwat diameteripun materi Ø50mm
Dhuwur tengah Spindle 260mm
Pusat jarak ing antarane tailstock kanggo spindle Jarak antarane spindle to tailstock /////
Spindle Diameteripun Spindle Ø52mm
Tipe spindle bolongan C6
Range kacepetan spindle 300 —-2000 rpm Automatic transfer.
turret Max. lelungan turret ing sumbu Z 650mm
Max. lelungan turret ing sumbu X 260mm
Kecepatan pamindhahan kanthi cepet ing sumbu Z 8000mm / min
Kacepetan gerak cepet ing sumbu X 6000mm / min
Turret posisi jinis vertikal 4 posisi turret
Ukuran Turret 25×25 mm
Jarak antarane pusat spindle menyang permukaan dhukungan 25mm
Motor Daya motor utama Beijing CBT 5.5 kw servo motor
Torsi motor sumbu Z 10 Nm
Torsi motor X sumbu 6 Nm
Pompa sing adhem AYB-20 0.115kw
Model wadhah alat LD4
Ukuran garis 2700mm x 1600 mm x 1900 mm
Bobot resik 750model mm 2100 kenthang

420mm swing over bed CNC lathe –650mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Presisi mesin pemriksaan

Barang inspeksi China Standar Standar pabrik
Machining tliti IT7 IT7
Pakaryan potongan mesin 0.005mm / φ50mm 0.004mm / φ50mm
Silibrik karya makili 0.03mm / 300mm 0.02mm / 200mm
Machining workeness planeness 0.025mm / φ300mm 0.015mm / φ200mm
Surfing kerja mesin Ra2.5μm Ra2.0μm
Posisi presisi X-sumbu 0,03mm X-sumbu 0,024mm
Z-sumbu 0,04mm Z-sumbu 0,032mm
Posisi maneh X-sumbu 0,012mm X-sumbu 0,01mm
Z-sumbu 0,016mm Z-sumbu 0,012mm

420mm swing over bed CNC lathe –650mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Konfigurasi mesin

Jeneng Aksesoris Model Spesifikasi Produsen Tetembungane
CNC GSK980 GSK
Motor utama 5.5 KW motor spindle servo China Beijin CBT
Motor sumbu X 10Nm GSK
Motor Z-sumbu 6Nm GSK
Bantalan Spindle P4 China kondhang Ha-sumbu sing misuwur
P4
Spindle 52mm Mesin Kidul
Turret Dpi vertikal 4 posisi turret otomatis LD81 Samsung
X-sumbu bal X C3 Bot / Kali Han
Z-sumbu bal Z-sumbu C3 Bot / Kali Han
Banteng sekrup kanggo skru bal X-sumbu P4 Penelitian sumbu Harbin / Luo
Banteng sekrup kanggo skru bola Z-sumbu P4 Penelitian sumbu Harbin / Luo
Cahya warna telu Telu warna sumunar ONN
Komponen listrik utama Relay / Hubungi Izumi Jepang / Swiss ABB / Schneider

420mm swing over bed CNC lathe –650mm machining length-Manual Lathe Machine, Economic CNC Lathe Machine,  Heavy Duty Flat Bed CNC Lathe Machining Center

Aksesoris alat mesin standar:

Ora. jeneng aksesoris Spesifikasi Model Kuantitas Tetembungane
1 Nyetel sungu lan bolt CN-SP4065 1 Merek South
2 Alat pan Merek China 1 Telung gull
3 Alat meneng Merek China 1 Merek China
4 Chuck Manual jaw chuck diameter Φ200 1 Merek China

Data teknis:

Ora. Data teknis Jeneng Salin Tetembungane
1 Alat mesin manual (mesin)-Mekanik lan listrik 1
2 Sertifikat 1
3 Pemriksaan tliti 1
4 Dhaptar Kemasan 1
5 Operasi pangguna manual kanggo pengontrol 1
6 Manual operasi sistem kontrol 1
7 Diagram listrik 1

Kirim pesen menyang kita:

KANGGO SAIKI
KANGGO SAIKI