Liwat 20 taun ngalami nggawe mesin lathe ing sisih kidul china

Kompresor

Katrangan Singkat:

Detail Produk

Tag Product

compressor for 70L

1.POWER SUPPIYAC 220±10%

2.POWER:1300W

3.AIR TANK VOLUME:70L

4.EXHAUST VOLUME:130L/min

Kirim pesen menyang kita:

KANGGO SAIKI
KANGGO SAIKI