Liwat 20 taun ngalami nggawe mesin lathe ing sisih kidul china

400mm ayunan liwat amben CNC lathe –750dawa machining mm

Katrangan Singkat:

Main performance(CN-K40D-750)
1. Swing over bed up to 400mm diameter
2. machining length 750mm
3. Siji potongan dhasar lan amben, keep the machine stable reliability.
4. Longer 320mm distance between two guild ways on Z axis.
5. Longer 190mm distance between two guild ways on X axis.
6. Three levels speed range and automatic transfer
7. Independent chip removal system
8. All accessories are from China famous brand, and so they keep the good quality for the machine

Detail Produk

Tag Product

400mm ayunan liwat amben CNC lathe –750dawa machining mm

Main performance(CN-K40D-750)
1. Swing over bed up to 400mm diameter
2. machining length 750mm
3. Siji potongan dhasar lan amben, keep the machine stable reliability.
4. Longer 320mm distance between two guild ways on Z axis.
5. Longer 190mm distance between two guild ways on X axis.
6. Three levels speed range and automatic transfer
7. Independent chip removal system
8. All accessories are from China famous brand, and so they keep the good quality for the machine

Model

Spesifikasi

CN-K40D-750
Spek utama Ayun saka amben 400mm
Dawa maksimal kerja ing mesin 750mm
Kapasitas Diameteripun mesin machining maksimum ing amben 400mm
Diameteripun mesin machining ing panggeser 220mm
Dawane mesin maksimal(jarak ing antarane tailstock menyang chuck jaws) 640mm
Bar liwat diameteripun materi Ø50mm
Dhuwur tengah Spindle 200mm
Pusat jarak ing antarane tailstock kanggo spindle Jarak antarane spindle to tailstock 750mm
Spindle Diameteripun Spindle Ø52mm
Tipe spindle bolongan MORSE #6
Range kacepetan spindle Automatic transfer three gear automatic shift 60-2000r/min

H:275-2000r / min,M:112-820r / min

L: 60-440r / min

turret Max. lelungan turret ing sumbu Z 750mm
Max. lelungan turret ing sumbu X 230mm
Kecepatan pamindhahan kanthi cepet ing sumbu Z 8000mm / min
Kacepetan gerak cepet ing sumbu X 4000mm / min
Turret posisi jinis vertikal 4 posisi turret
Ukuran Turret 25×25 mm
Jarak antarane pusat spindle menyang permukaan dhukungan 25mm
Tailtock Taper lengan spindle MT5
lelungan maks saka lengan buntut 130mm
lelungan maksimal saka Tailstock ing sumbu-X ± 10mm
Motor Daya motor utama 5.5/7.5kw
Torsi motor sumbu Z 6 Nm
Torsi motor X sumbu 4 Nm
Pompa sing adhem AYB-20 0.115kw
Model wadhah alat LD4
Ukuran garis 750model mm 2200mm x 1500mm x 1800 mm
Bobot resik 750model mm 1600 kenthang

Presisi mesin pemriksaan

Barang inspeksi China Standar Standar pabrik
Machining tliti IT7 IT7
Pakaryan potongan mesin 0.005mm / φ50mm 0.004mm / φ50mm
Silibrik karya makili 0.03mm / 300mm 0.02mm / 200mm
Machining workeness planeness 0.025mm / φ300mm 0.015mm / φ200mm
Surfing kerja mesin Ra2.5μm Ra2.0μm
Posisi presisi X-sumbu 0,03mm X-sumbu 0,024mm
Z-sumbu 0,04mm Z-sumbu 0,032mm
Posisi maneh X-sumbu 0,012mm X-sumbu 0,01mm
Z-sumbu 0,016mm Z-sumbu 0,012mm

Konfigurasi mesin

Jeneng Aksesoris Model Spesifikasi Produsen Tetembungane
CNC GSK980 GSK
Motor utama 5.5/7.5 KW motor spindle servo China Keteng
Motor sumbu X 110ST-M040 GSK
Motor Z-sumbu 130ST-M060 GSK
Bantalan Spindle P4 China famous HRB bearing
P5

P5

Spindle 52 mm Spindle Mesin Kidul
Turret Dpi vertikal 4 posisi turret Samsung
X-sumbu bal X C3 Bot / Kali Han
Z-sumbu bal Z-sumbu C3 Bot / Kali Han
Screw bearings for X-axis lead screw P4 Riset sumbu HRB / Luo
Screw bearings for Z-axis lead screw P4 Riset sumbu HRB / Luo
Cahya warna telu Telu warna sumunar ONN
Komponen listrik utama Relay / Hubungi Izumi Jepang / Swiss ABB / Schneider
buntut South CNC Machine Tool Company Merek South

Aksesoris alat mesin standar:

Ora. jeneng aksesoris Spesifikasi Model Kuantitas Tetembungane
1 Nyetel sungu lan bolt CN-K40D 1 Kita
2 Alat pan 1 Telung gull
3 Alat meneng 1 Merek China
4 Chuck Manual jaw chuck diameter Φ200 1 Merek China

Data teknis:

Ora. Data teknis Jeneng Salin Tetembungane
1 Alat mesin manual (mesin)-Mekanik lan listrik 1
2 Sertifikat 1
3 Pemriksaan tliti 1
4 Dhaptar Kemasan 1
5 Operasi pangguna manual kanggo pengontrol 1
6 Manual operasi sistem kontrol 1
7 Diagram listrik 1

Kirim pesen menyang kita:

PANALITEN SAIKI
PANALITEN SAIKI