Liwat 20 taun ngalami nggawe mesin lathe ing sisih kidul china

Pinkaiai Sumber Dipercaya kanggo Tuku Dolanan Seks Berkualitas

Guangzhou South Lathe Machine Tools Company Limited

Guangzhou South Lathe Machine Tools Company Limited nemokake ing distrik Guangzhou Panyu sing ana ing kutha ngembangake teknologi tinggi. Pabrik kasebut nutupi luwih saka 30000 meter persegi. Dununge cedhak karo Universitas universitas Guangzhou, nyatane mung dipisah karo siji kali. Tekan langsung karo jalur kereta bawah tanah nomer 4 lan mupangate luwih apik kanggo pendaratan mabur lan transportasi transportasi darat. Dheweke wis rampung 20 taun kanggo ngrancang lan pabrik mesin bubut manual, mesin bubut tugas sing abot, mesin bubut CNC, mesin bubut ekonomi ekonomi amben rata, mesin bubut tugas slanting mesin bubut CNC, Pusat mesin bubut CNC lan mesin khusus kanggo kabeh pelanggan saka saindenging jagad.

Layanan

  • DESAIN OEM

    Kita, Perusahaan Alat Mesin Bubut SELATAN bisa nggawe desain OEM lan ODM kanggo pelanggan saka worm.
  • KUALITAS

    Kita nggawe mesin lan mbukak pabrik miturut TO ISO9001. Kontrol proses: sepisanan , kita priksa conto pamriksan kanggo aksesoris sing digawe dening pabrik . Kapindho , kita ngontrol proses kanggo aksesoris. Pungkasane, kita nindakake tes pungkasan lan pamriksa kanggo mesin. Pemeriksaan komponen njaba: Kita mriksa kabeh komponen sing dituku saka pabrik liyane.
  • LAYANAN

    24 jam ing layanan garis kanggo mesin kita . Cellphone / Whatsapp / Wechat: +86 139 28187729

Solusi mandeg kanggo proyek sampeyan saka pelanggan

Kemampuan sing luwih kuat kanggo engingeering kanggo ndhukung proyek sampeyan.

Pengiriman standar gratis sing butuh udakara 10-15 dina
KANGGO SAIKI